Babylon NG
Världens bästa onlineordbok

Ladda ner den - den är gratis

Svensk Spansk ordlista

Med Vår Svensk Spansk ordbok ”Lookup” kan du utföra översättningar på enstaka ord, uttryck och fraser.

Svensk-Spansk ordbok är ett stort bidrag till det Spansk språket. Det är extremt omfattande och helt gratis! Denna avancerade Svensk-Spansk ordbok ger dig tillgång till tydlig översättning för det Spansk ordet och omfattar:

  • Spansk slang.
  • Översättningar från Svensk till Spansk av tekniska termer och specifika uttryck.
  • Specifika ord och lokala och dialektala användningsområden.
  • Med varje Spansk term får du en tydlig förklaring och svåra språkskillnader presenteras på ett tydligt sätt.
  • Information om formella och informella användningsområden på Spansk.


Babylons Svensk-Spansk ordbok är ett viktigt verktyg för alla som lär sig det Spansk språket eller behöver en snabbreferens för att kunna läsa Spansk texter. Översättningen och alla dess definitioner på det Spansk språket förklaras tydligt, och kan vara till stor hjälp för att förstå det Spansk språket.

Du kan använda dig av Babylons fantastiska översättningsverktyg om du behöver hjälp med att översätta hela texter till Spansk. Du kan översätta hela meningar, texter och fraser till och från Spansk på ett enkelt sätt.

Vi har en omfattande samling av Svensk Spansk termer från en mängd olika ämnen och alla samhällsskikt. Vi har utvecklat vårt eget språkliga team just genom att hämta resultat från Babylons professionella ordböcker och detta har resulterat i ett omfattande verk för att hjälpa dig på vägen att förbättra dina språkkunskaper.

Om du behöver hjälp med att leta upp ord, fraser och uttryck, vare sig det gäller i arbetet eller privat, är vår Svensk Spansk ordlista ett utmärkt alternativ.

Besök även vår hemsida för att uppnå bästa resultat, om du vill översätta från Svensk Spansk till Svensk Spansk eller vice versa via internet.