Babylon NG
Världens bästa onlineordbok

Ladda ner den - den är gratis

Svensk Koreansk ordlista

Med Vår Svensk Koreansk ordbok ”Lookup” kan du utföra översättningar på enstaka ord, uttryck och fraser.

Svensk-Koreansk ordbok är ett stort bidrag till det Koreansk språket. Det är extremt omfattande och helt gratis! Denna avancerade Svensk-Koreansk ordbok ger dig tillgång till tydlig översättning för det Koreansk ordet och omfattar:

  • Koreansk slang.
  • Översättningar från Svensk till Koreansk av tekniska termer och specifika uttryck.
  • Specifika ord och lokala och dialektala användningsområden.
  • Med varje Koreansk term får du en tydlig förklaring och svåra språkskillnader presenteras på ett tydligt sätt.
  • Information om formella och informella användningsområden på Koreansk.


Babylons Svensk-Koreansk ordbok är ett viktigt verktyg för alla som lär sig det Koreansk språket eller behöver en snabbreferens för att kunna läsa Koreansk texter. Översättningen och alla dess definitioner på det Koreansk språket förklaras tydligt, och kan vara till stor hjälp för att förstå det Koreansk språket.

Du kan använda dig av Babylons fantastiska översättningsverktyg om du behöver hjälp med att översätta hela texter till Koreansk. Du kan översätta hela meningar, texter och fraser till och från Koreansk på ett enkelt sätt.

Vi har en omfattande samling av Svensk Koreansk termer från en mängd olika ämnen och alla samhällsskikt. Vi har utvecklat vårt eget språkliga team just genom att hämta resultat från Babylons professionella ordböcker och detta har resulterat i ett omfattande verk för att hjälpa dig på vägen att förbättra dina språkkunskaper.

Om du behöver hjälp med att leta upp ord, fraser och uttryck, vare sig det gäller i arbetet eller privat, är vår Svensk Koreansk ordlista ett utmärkt alternativ.

Besök även vår hemsida för att uppnå bästa resultat, om du vill översätta från Svensk Koreansk till Svensk Koreansk eller vice versa via internet.