Babylon NG
Världens bästa onlineordbok

Ladda ner den - den är gratis

Svensk Kinesiska (t) ordlista

Med Vår Svensk Kinesiska (t) ordbok ”Lookup” kan du utföra översättningar på enstaka ord, uttryck och fraser.

Svensk-Kinesiska (t) ordbok är ett stort bidrag till det Kinesiska (t) språket. Det är extremt omfattande och helt gratis! Denna avancerade Svensk-Kinesiska (t) ordbok ger dig tillgång till tydlig översättning för det Kinesiska (t) ordet och omfattar:

  • Kinesiska (t) slang.
  • Översättningar från Svensk till Kinesiska (t) av tekniska termer och specifika uttryck.
  • Specifika ord och lokala och dialektala användningsområden.
  • Med varje Kinesiska (t) term får du en tydlig förklaring och svåra språkskillnader presenteras på ett tydligt sätt.
  • Information om formella och informella användningsområden på Kinesiska (t).


Babylons Svensk-Kinesiska (t) ordbok är ett viktigt verktyg för alla som lär sig det Kinesiska (t) språket eller behöver en snabbreferens för att kunna läsa Kinesiska (t) texter. Översättningen och alla dess definitioner på det Kinesiska (t) språket förklaras tydligt, och kan vara till stor hjälp för att förstå det Kinesiska (t) språket.

Du kan använda dig av Babylons fantastiska översättningsverktyg om du behöver hjälp med att översätta hela texter till Kinesiska (t). Du kan översätta hela meningar, texter och fraser till och från Kinesiska (t) på ett enkelt sätt.

Vi har en omfattande samling av Svensk Kinesiska (t) termer från en mängd olika ämnen och alla samhällsskikt. Vi har utvecklat vårt eget språkliga team just genom att hämta resultat från Babylons professionella ordböcker och detta har resulterat i ett omfattande verk för att hjälpa dig på vägen att förbättra dina språkkunskaper.

Om du behöver hjälp med att leta upp ord, fraser och uttryck, vare sig det gäller i arbetet eller privat, är vår Svensk Kinesiska (t) ordlista ett utmärkt alternativ.

Besök även vår hemsida för att uppnå bästa resultat, om du vill översätta från Svensk Kinesiska (t) till Svensk Kinesiska (t) eller vice versa via internet.