Babylon NG
Världens bästa onlineordbok

Ladda ner den - den är gratis

Svensk Hebreisk ordlista

Med Vår Svensk Hebreisk ordbok ”Lookup” kan du utföra översättningar på enstaka ord, uttryck och fraser.

Svensk-Hebreisk ordbok är ett stort bidrag till det Hebreisk språket. Det är extremt omfattande och helt gratis! Denna avancerade Svensk-Hebreisk ordbok ger dig tillgång till tydlig översättning för det Hebreisk ordet och omfattar:

  • Hebreisk slang.
  • Översättningar från Svensk till Hebreisk av tekniska termer och specifika uttryck.
  • Specifika ord och lokala och dialektala användningsområden.
  • Med varje Hebreisk term får du en tydlig förklaring och svåra språkskillnader presenteras på ett tydligt sätt.
  • Information om formella och informella användningsområden på Hebreisk.


Babylons Svensk-Hebreisk ordbok är ett viktigt verktyg för alla som lär sig det Hebreisk språket eller behöver en snabbreferens för att kunna läsa Hebreisk texter. Översättningen och alla dess definitioner på det Hebreisk språket förklaras tydligt, och kan vara till stor hjälp för att förstå det Hebreisk språket.

Du kan använda dig av Babylons fantastiska översättningsverktyg om du behöver hjälp med att översätta hela texter till Hebreisk. Du kan översätta hela meningar, texter och fraser till och från Hebreisk på ett enkelt sätt.

Vi har en omfattande samling av Svensk Hebreisk termer från en mängd olika ämnen och alla samhällsskikt. Vi har utvecklat vårt eget språkliga team just genom att hämta resultat från Babylons professionella ordböcker och detta har resulterat i ett omfattande verk för att hjälpa dig på vägen att förbättra dina språkkunskaper.

Om du behöver hjälp med att leta upp ord, fraser och uttryck, vare sig det gäller i arbetet eller privat, är vår Svensk Hebreisk ordlista ett utmärkt alternativ.

Besök även vår hemsida för att uppnå bästa resultat, om du vill översätta från Svensk Hebreisk till Svensk Hebreisk eller vice versa via internet.