Babylon NG
Världens bästa onlineordbok

Ladda ner den - den är gratis

Svensk Engelsk ordlista

Med Vår Svensk Engelsk ordbok ”Lookup” kan du utföra översättningar på enstaka ord, uttryck och fraser.

Svensk-Engelsk ordbok är ett stort bidrag till det Engelsk språket. Det är extremt omfattande och helt gratis! Denna avancerade Svensk-Engelsk ordbok ger dig tillgång till tydlig översättning för det Engelsk ordet och omfattar:

  • Engelsk slang.
  • Översättningar från Svensk till Engelsk av tekniska termer och specifika uttryck.
  • Specifika ord och lokala och dialektala användningsområden.
  • Med varje Engelsk term får du en tydlig förklaring och svåra språkskillnader presenteras på ett tydligt sätt.
  • Information om formella och informella användningsområden på Engelsk.


Babylons Svensk-Engelsk ordbok är ett viktigt verktyg för alla som lär sig det Engelsk språket eller behöver en snabbreferens för att kunna läsa Engelsk texter. Översättningen och alla dess definitioner på det Engelsk språket förklaras tydligt, och kan vara till stor hjälp för att förstå det Engelsk språket.

Du kan använda dig av Babylons fantastiska översättningsverktyg om du behöver hjälp med att översätta hela texter till Engelsk. Du kan översätta hela meningar, texter och fraser till och från Engelsk på ett enkelt sätt.

Vi har en omfattande samling av Svensk Engelsk termer från en mängd olika ämnen och alla samhällsskikt. Vi har utvecklat vårt eget språkliga team just genom att hämta resultat från Babylons professionella ordböcker och detta har resulterat i ett omfattande verk för att hjälpa dig på vägen att förbättra dina språkkunskaper.

Om du behöver hjälp med att leta upp ord, fraser och uttryck, vare sig det gäller i arbetet eller privat, är vår Svensk Engelsk ordlista ett utmärkt alternativ.

Besök även vår hemsida för att uppnå bästa resultat, om du vill översätta från Svensk Engelsk till Svensk Engelsk eller vice versa via internet.Lista över Svensk-Engelsk ordböcker