Babylon NG
Världens bästa onlineordbok

Ladda ner den - den är gratis

Portugisisk Tysk ordlista

Med Vår Portugisisk Tysk ordbok ”Lookup” kan du utföra översättningar på enstaka ord, uttryck och fraser.

Portugisisk-Tysk ordbok är ett stort bidrag till det Tysk språket. Det är extremt omfattande och helt gratis! Denna avancerade Portugisisk-Tysk ordbok ger dig tillgång till tydlig översättning för det Tysk ordet och omfattar:

  • Tysk slang.
  • Översättningar från Portugisisk till Tysk av tekniska termer och specifika uttryck.
  • Specifika ord och lokala och dialektala användningsområden.
  • Med varje Tysk term får du en tydlig förklaring och svåra språkskillnader presenteras på ett tydligt sätt.
  • Information om formella och informella användningsområden på Tysk.


Babylons Portugisisk-Tysk ordbok är ett viktigt verktyg för alla som lär sig det Tysk språket eller behöver en snabbreferens för att kunna läsa Tysk texter. Översättningen och alla dess definitioner på det Tysk språket förklaras tydligt, och kan vara till stor hjälp för att förstå det Tysk språket.

Du kan använda dig av Babylons fantastiska översättningsverktyg om du behöver hjälp med att översätta hela texter till Tysk. Du kan översätta hela meningar, texter och fraser till och från Tysk på ett enkelt sätt.

Vi har en omfattande samling av Portugisisk Tysk termer från en mängd olika ämnen och alla samhällsskikt. Vi har utvecklat vårt eget språkliga team just genom att hämta resultat från Babylons professionella ordböcker och detta har resulterat i ett omfattande verk för att hjälpa dig på vägen att förbättra dina språkkunskaper.

Om du behöver hjälp med att leta upp ord, fraser och uttryck, vare sig det gäller i arbetet eller privat, är vår Portugisisk Tysk ordlista ett utmärkt alternativ.

Besök även vår hemsida för att uppnå bästa resultat, om du vill översätta från Portugisisk Tysk till Portugisisk Tysk eller vice versa via internet.