Babylon NG
Världens bästa onlineordbok

Ladda ner den - den är gratis

Portugisisk Arabisk ordlista

Med Vår Portugisisk Arabisk ordbok ”Lookup” kan du utföra översättningar på enstaka ord, uttryck och fraser.

Portugisisk-Arabisk ordbok är ett stort bidrag till det Arabisk språket. Det är extremt omfattande och helt gratis! Denna avancerade Portugisisk-Arabisk ordbok ger dig tillgång till tydlig översättning för det Arabisk ordet och omfattar:

  • Arabisk slang.
  • Översättningar från Portugisisk till Arabisk av tekniska termer och specifika uttryck.
  • Specifika ord och lokala och dialektala användningsområden.
  • Med varje Arabisk term får du en tydlig förklaring och svåra språkskillnader presenteras på ett tydligt sätt.
  • Information om formella och informella användningsområden på Arabisk.


Babylons Portugisisk-Arabisk ordbok är ett viktigt verktyg för alla som lär sig det Arabisk språket eller behöver en snabbreferens för att kunna läsa Arabisk texter. Översättningen och alla dess definitioner på det Arabisk språket förklaras tydligt, och kan vara till stor hjälp för att förstå det Arabisk språket.

Du kan använda dig av Babylons fantastiska översättningsverktyg om du behöver hjälp med att översätta hela texter till Arabisk. Du kan översätta hela meningar, texter och fraser till och från Arabisk på ett enkelt sätt.

Vi har en omfattande samling av Portugisisk Arabisk termer från en mängd olika ämnen och alla samhällsskikt. Vi har utvecklat vårt eget språkliga team just genom att hämta resultat från Babylons professionella ordböcker och detta har resulterat i ett omfattande verk för att hjälpa dig på vägen att förbättra dina språkkunskaper.

Om du behöver hjälp med att leta upp ord, fraser och uttryck, vare sig det gäller i arbetet eller privat, är vår Portugisisk Arabisk ordlista ett utmärkt alternativ.

Besök även vår hemsida för att uppnå bästa resultat, om du vill översätta från Portugisisk Arabisk till Portugisisk Arabisk eller vice versa via internet.