Babylon NG
Världens bästa onlineordbok

Ladda ner den - den är gratis

Koreansk Turkisk ordlista

Med Vår Koreansk Turkisk ordbok ”Lookup” kan du utföra översättningar på enstaka ord, uttryck och fraser.

Koreansk-Turkisk ordbok är ett stort bidrag till det Turkisk språket. Det är extremt omfattande och helt gratis! Denna avancerade Koreansk-Turkisk ordbok ger dig tillgång till tydlig översättning för det Turkisk ordet och omfattar:

  • Turkisk slang.
  • Översättningar från Koreansk till Turkisk av tekniska termer och specifika uttryck.
  • Specifika ord och lokala och dialektala användningsområden.
  • Med varje Turkisk term får du en tydlig förklaring och svåra språkskillnader presenteras på ett tydligt sätt.
  • Information om formella och informella användningsområden på Turkisk.


Babylons Koreansk-Turkisk ordbok är ett viktigt verktyg för alla som lär sig det Turkisk språket eller behöver en snabbreferens för att kunna läsa Turkisk texter. Översättningen och alla dess definitioner på det Turkisk språket förklaras tydligt, och kan vara till stor hjälp för att förstå det Turkisk språket.

Du kan använda dig av Babylons fantastiska översättningsverktyg om du behöver hjälp med att översätta hela texter till Turkisk. Du kan översätta hela meningar, texter och fraser till och från Turkisk på ett enkelt sätt.

Vi har en omfattande samling av Koreansk Turkisk termer från en mängd olika ämnen och alla samhällsskikt. Vi har utvecklat vårt eget språkliga team just genom att hämta resultat från Babylons professionella ordböcker och detta har resulterat i ett omfattande verk för att hjälpa dig på vägen att förbättra dina språkkunskaper.

Om du behöver hjälp med att leta upp ord, fraser och uttryck, vare sig det gäller i arbetet eller privat, är vår Koreansk Turkisk ordlista ett utmärkt alternativ.

Besök även vår hemsida för att uppnå bästa resultat, om du vill översätta från Koreansk Turkisk till Koreansk Turkisk eller vice versa via internet.