Babylon NG
Världens bästa onlineordbok

Ladda ner den - den är gratis

Koreansk Nederländska ordlista

Med Vår Koreansk Nederländska ordbok ”Lookup” kan du utföra översättningar på enstaka ord, uttryck och fraser.

Koreansk-Nederländska ordbok är ett stort bidrag till det Nederländska språket. Det är extremt omfattande och helt gratis! Denna avancerade Koreansk-Nederländska ordbok ger dig tillgång till tydlig översättning för det Nederländska ordet och omfattar:

  • Nederländska slang.
  • Översättningar från Koreansk till Nederländska av tekniska termer och specifika uttryck.
  • Specifika ord och lokala och dialektala användningsområden.
  • Med varje Nederländska term får du en tydlig förklaring och svåra språkskillnader presenteras på ett tydligt sätt.
  • Information om formella och informella användningsområden på Nederländska.


Babylons Koreansk-Nederländska ordbok är ett viktigt verktyg för alla som lär sig det Nederländska språket eller behöver en snabbreferens för att kunna läsa Nederländska texter. Översättningen och alla dess definitioner på det Nederländska språket förklaras tydligt, och kan vara till stor hjälp för att förstå det Nederländska språket.

Du kan använda dig av Babylons fantastiska översättningsverktyg om du behöver hjälp med att översätta hela texter till Nederländska. Du kan översätta hela meningar, texter och fraser till och från Nederländska på ett enkelt sätt.

Vi har en omfattande samling av Koreansk Nederländska termer från en mängd olika ämnen och alla samhällsskikt. Vi har utvecklat vårt eget språkliga team just genom att hämta resultat från Babylons professionella ordböcker och detta har resulterat i ett omfattande verk för att hjälpa dig på vägen att förbättra dina språkkunskaper.

Om du behöver hjälp med att leta upp ord, fraser och uttryck, vare sig det gäller i arbetet eller privat, är vår Koreansk Nederländska ordlista ett utmärkt alternativ.

Besök även vår hemsida för att uppnå bästa resultat, om du vill översätta från Koreansk Nederländska till Koreansk Nederländska eller vice versa via internet.