Babylon NG
Världens bästa onlineordbok

Ladda ner den - den är gratis

Koreansk Japansk ordlista

Med Vår Koreansk Japansk ordbok ”Lookup” kan du utföra översättningar på enstaka ord, uttryck och fraser.

Koreansk-Japansk ordbok är ett stort bidrag till det Japansk språket. Det är extremt omfattande och helt gratis! Denna avancerade Koreansk-Japansk ordbok ger dig tillgång till tydlig översättning för det Japansk ordet och omfattar:

  • Japansk slang.
  • Översättningar från Koreansk till Japansk av tekniska termer och specifika uttryck.
  • Specifika ord och lokala och dialektala användningsområden.
  • Med varje Japansk term får du en tydlig förklaring och svåra språkskillnader presenteras på ett tydligt sätt.
  • Information om formella och informella användningsområden på Japansk.


Babylons Koreansk-Japansk ordbok är ett viktigt verktyg för alla som lär sig det Japansk språket eller behöver en snabbreferens för att kunna läsa Japansk texter. Översättningen och alla dess definitioner på det Japansk språket förklaras tydligt, och kan vara till stor hjälp för att förstå det Japansk språket.

Du kan använda dig av Babylons fantastiska översättningsverktyg om du behöver hjälp med att översätta hela texter till Japansk. Du kan översätta hela meningar, texter och fraser till och från Japansk på ett enkelt sätt.

Vi har en omfattande samling av Koreansk Japansk termer från en mängd olika ämnen och alla samhällsskikt. Vi har utvecklat vårt eget språkliga team just genom att hämta resultat från Babylons professionella ordböcker och detta har resulterat i ett omfattande verk för att hjälpa dig på vägen att förbättra dina språkkunskaper.

Om du behöver hjälp med att leta upp ord, fraser och uttryck, vare sig det gäller i arbetet eller privat, är vår Koreansk Japansk ordlista ett utmärkt alternativ.

Besök även vår hemsida för att uppnå bästa resultat, om du vill översätta från Koreansk Japansk till Koreansk Japansk eller vice versa via internet.