Babylon NG
Världens bästa onlineordbok

Ladda ner den - den är gratis

Koreansk Italiensk ordlista

Med Vår Koreansk Italiensk ordbok ”Lookup” kan du utföra översättningar på enstaka ord, uttryck och fraser.

Koreansk-Italiensk ordbok är ett stort bidrag till det Italiensk språket. Det är extremt omfattande och helt gratis! Denna avancerade Koreansk-Italiensk ordbok ger dig tillgång till tydlig översättning för det Italiensk ordet och omfattar:

  • Italiensk slang.
  • Översättningar från Koreansk till Italiensk av tekniska termer och specifika uttryck.
  • Specifika ord och lokala och dialektala användningsområden.
  • Med varje Italiensk term får du en tydlig förklaring och svåra språkskillnader presenteras på ett tydligt sätt.
  • Information om formella och informella användningsområden på Italiensk.


Babylons Koreansk-Italiensk ordbok är ett viktigt verktyg för alla som lär sig det Italiensk språket eller behöver en snabbreferens för att kunna läsa Italiensk texter. Översättningen och alla dess definitioner på det Italiensk språket förklaras tydligt, och kan vara till stor hjälp för att förstå det Italiensk språket.

Du kan använda dig av Babylons fantastiska översättningsverktyg om du behöver hjälp med att översätta hela texter till Italiensk. Du kan översätta hela meningar, texter och fraser till och från Italiensk på ett enkelt sätt.

Vi har en omfattande samling av Koreansk Italiensk termer från en mängd olika ämnen och alla samhällsskikt. Vi har utvecklat vårt eget språkliga team just genom att hämta resultat från Babylons professionella ordböcker och detta har resulterat i ett omfattande verk för att hjälpa dig på vägen att förbättra dina språkkunskaper.

Om du behöver hjälp med att leta upp ord, fraser och uttryck, vare sig det gäller i arbetet eller privat, är vår Koreansk Italiensk ordlista ett utmärkt alternativ.

Besök även vår hemsida för att uppnå bästa resultat, om du vill översätta från Koreansk Italiensk till Koreansk Italiensk eller vice versa via internet.