Babylon NG
Världens bästa onlineordbok

Ladda ner den - den är gratis

Grekisk Fransk ordlista

Med Vår Grekisk Fransk ordbok ”Lookup” kan du utföra översättningar på enstaka ord, uttryck och fraser.

Grekisk-Fransk ordbok är ett stort bidrag till det Fransk språket. Det är extremt omfattande och helt gratis! Denna avancerade Grekisk-Fransk ordbok ger dig tillgång till tydlig översättning för det Fransk ordet och omfattar:

  • Fransk slang.
  • Översättningar från Grekisk till Fransk av tekniska termer och specifika uttryck.
  • Specifika ord och lokala och dialektala användningsområden.
  • Med varje Fransk term får du en tydlig förklaring och svåra språkskillnader presenteras på ett tydligt sätt.
  • Information om formella och informella användningsområden på Fransk.


Babylons Grekisk-Fransk ordbok är ett viktigt verktyg för alla som lär sig det Fransk språket eller behöver en snabbreferens för att kunna läsa Fransk texter. Översättningen och alla dess definitioner på det Fransk språket förklaras tydligt, och kan vara till stor hjälp för att förstå det Fransk språket.

Du kan använda dig av Babylons fantastiska översättningsverktyg om du behöver hjälp med att översätta hela texter till Fransk. Du kan översätta hela meningar, texter och fraser till och från Fransk på ett enkelt sätt.

Vi har en omfattande samling av Grekisk Fransk termer från en mängd olika ämnen och alla samhällsskikt. Vi har utvecklat vårt eget språkliga team just genom att hämta resultat från Babylons professionella ordböcker och detta har resulterat i ett omfattande verk för att hjälpa dig på vägen att förbättra dina språkkunskaper.

Om du behöver hjälp med att leta upp ord, fraser och uttryck, vare sig det gäller i arbetet eller privat, är vår Grekisk Fransk ordlista ett utmärkt alternativ.

Besök även vår hemsida för att uppnå bästa resultat, om du vill översätta från Grekisk Fransk till Grekisk Fransk eller vice versa via internet.