Babylon 10
Världens bästa onlineordbok

Ladda ner den - den är gratis

Svensk Rysk ordlista

Med Vår Svensk Rysk ordbok ”Lookup” kan du utföra översättningar på enstaka ord, uttryck och fraser.

Svensk-Rysk ordbok är ett stort bidrag till det Rysk språket. Det är extremt omfattande och helt gratis! Denna avancerade Svensk-Rysk ordbok ger dig tillgång till tydlig översättning för det Rysk ordet och omfattar:

  • Rysk slang.
  • Översättningar från Svensk till Rysk av tekniska termer och specifika uttryck.
  • Specifika ord och lokala och dialektala användningsområden.
  • Med varje Rysk term får du en tydlig förklaring och svåra språkskillnader presenteras på ett tydligt sätt.
  • Information om formella och informella användningsområden på Rysk.


Babylons Svensk-Rysk ordbok är ett viktigt verktyg för alla som lär sig det Rysk språket eller behöver en snabbreferens för att kunna läsa Rysk texter. Översättningen och alla dess definitioner på det Rysk språket förklaras tydligt, och kan vara till stor hjälp för att förstå det Rysk språket.

Du kan använda dig av Babylons fantastiska översättningsverktyg om du behöver hjälp med att översätta hela texter till Rysk. Du kan översätta hela meningar, texter och fraser till och från Rysk på ett enkelt sätt.

Vi har en omfattande samling av Svensk Rysk termer från en mängd olika ämnen och alla samhällsskikt. Vi har utvecklat vårt eget språkliga team just genom att hämta resultat från Babylons professionella ordböcker och detta har resulterat i ett omfattande verk för att hjälpa dig på vägen att förbättra dina språkkunskaper.

Om du behöver hjälp med att leta upp ord, fraser och uttryck, vare sig det gäller i arbetet eller privat, är vår Svensk Rysk ordlista ett utmärkt alternativ.

Besök även vår hemsida för att uppnå bästa resultat, om du vill översätta från Svensk Rysk till Svensk Rysk eller vice versa via internet.